Wie is de trouwringen concurrent

Een jonge onderneming die heel graag aan Nederland wil laten zien dat kwaliteit nog steeds bestaat.

Dat ambacht nog steeds belangrijk is in een wereld vol vernieuwing en verandering. Ik wil laten weten dat de angst voor duur en onbereikbaar  niet terecht is. Wij nemende tijd voor elke klant om de service te bieden die al lang niet meer te vinden is. Wij vinden onszelf niet de belangrijkste maar de klant. Door 14 jaar werk ervaring te bundelen en combineren ben ik er van overtuigd dat er een onderneming is ontstaan voor iedereen die van sieraden houdt. 


Mijn Passie

Creatieve oplossingen bedenken. Dat zorgt ervoor dat alles blijft bewegen in mijn leven. Ondernemen om te helpen. Bijzonderen en unieke dingen kan ik waarderen en vind ik belangrijk. Hoe saai zou de wereld zijn als alles hetzelfde is.

Van niets iets maken dat geeft me een goed en voldaan gevoel. Door te creëren heb ik het gevoel dat ik anderen kan helpen. Dat is denk ik de  mooiste beloning die je kan krijgen. 


Mijn Missie

Mensen overtuigen dat uniek en handgemaakt niet onbetaalbaar hoeft te zijn.

Een relatie, jullie persoonlijkheden, jullie levens, jullie trouwdag ze zijn allemaal uniek. Waarom dan niet ook jullie trouwringen?

Onderdeel van mijn missie is mensen te laten zien dat een combinatie van online zoeken en tot een uniek sieraard komen heel eenvoudig, leuk en ook betaalbaar kan zijn. 

Sieraden hoor je te dragen en af te kunnen wisselen. Speciaal te vinden om te dragen. En te delen met je geliefden.